S a v o  -  K a r j a l a n   S u u n n i s t u s   r y
   

Nuorten suunnistustoiminta Savo-Karjalassa

SKS:n ja alueen seurojen tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille haasteita sekä elämyksiä kavereiden kanssa luonnossa. Tarjolla on erilaisia harjoituksia kesäisin ja talvisin. Lisäksi tarjolla on erilaisia kilpailuja ja leirejä kaiken ikäisille.

Seurojen nuorisotoiminta

Useat alueen seurat järjestävät lapsille ja nuorille toimintaa ympäri vuoden. Tyypillisesti suunnistuskoulut, jotka tarjoavat helpon ja turvallisen tavan harrastuksen aloittamiseen, alkavat heti keväällä.

Tarkempia tietoja paikkakuntasi suunnistustarjonnasta lapsille ja nuorille saat suoraan seurojen yhteyshenkilöilt√§ tai alueen nuorisovastaavalta / ohjaajalta Timo Suhoselta 

Vuosittain ohjelmassa ollut kev√§inen taitoleiri Etel√§-Suomessa tai Savo-Karjalan alueella. Leirit j√§rjestet√§√§n seurojen toimesta ja s-ks avustaa osallistujia pienimuotoisesti.

Nuorisocup

Nuorisocup on Savo-Karjalan alueella kes√§ll√§  j√§rjestett√§v√§ harjoituksellinen tapahtumasarja, joka on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Tapahtumat j√§rjestet√§√§n siten, ett√§ Savon ja Karjalan aluueella j√§rjestet√§√§n omat cup kilpailunsa joissa molemmissa palkitaan osallistujia. Aloittelijat voivat osallistua niihin myös saattajan kanssa. Samalla nuorisocup toimii hyv√§n√§ ponnahduslautana valtakunnallisen Kultainen Kompassi kilpailun osanottajana kun ik√§√§ kartuu enemm√§n.